5 Mayıs 2011 Perşembe

Duygusal Şarkıların Kadını Yonca Lodi Eskişehir’de

Duygusal şarkıları ile müzikseverlerin gönlünü fetheden Yonca Lodi; aşk dolu şarkılarıyla 13 Mayıs Cuma günü Eskişehir 222 Park sahnesinde olacak. Bugüne kadar 4 albüm çıkaran son olarak “Milat” albümü ile sevenlerinin karşısına çıkan sanatçı, kariyerine profesyonel anlamda arkadaşları ile birlikte kurduğu müzik grubuyla başladı. 





İlk solo albüm çalışmasını 1999 yılında dinleyenlere sunan Lodi;  “Sana Bir Şey Olmasın” şarkısı ile büyük bir başarı kazandı. Eski dönem şarkılarından “Büklüm Büklüm” ve “Ben Böyleyim” şarkılarına yaptığı yorumlarla başarısını bir kat daha arttıran sanatçı; 2009 yılına gelindiğinde “Emanet” şarkısı ile yerel ve ulusal radyoların en çok çaldığı şarkılardan biri oldu. 



  
Yonca Lodi aynı zamanda albümünün de adını taşıyan "Milat" şarkısına Gürcan Keltek yönetmenlğinde bir video klip çekti.  Galata'da tarihi bir binanın çatı katında çekilen klipte kullanımı oldukça zor olan Phantom kamere kullanıldı. Yonca Lodi'nin klipte giydiği kostümler Özgür Masur, takılar ise Cem Lokmanhekim imzasını taşıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder