9 Mayıs 2011 Pazartesi

Bırakın “Beymen Blender” sizin için karıştırsın

Türkiye’de eşi benzeri zor bulunan konsept/tasarım mağazalardan biri: Beymen Blender. Sundukları markaların yanı sıra, sıra dışı dekorasyonu ile ilgi çeken Beymen Blender geçtiğimiz eylül ayında Nişantaşı’nda açıldı. Açılır açılmaz da ilgimi çeken mağazalardan biri oldu. 


Geçen ay röportaj yaptığım Vogue Türkiye stil danışmanı Ece Sükan’ın da dediği gibi “insanlar artık nasıl farklı olabilirimin peşindeler.” İşte tam da bu söze cuk diye oturan bir mağaza Beymen Blender. 




Hem kadın hem de erkek koleksiyonları bulunan mağazada J Brand Jeans, renkli jeanleri ile tanınan Rich & Skinny Jeans, L.E.N.Y, tasarımlarında stil ve yaratıcılığı birleştiren Acne Jeans ve Martin Margiela jean gibi markalar bulunuyor. Ayrıca Paul Smith, Fred Perry, Vintage 55, Prada, Marc by Marc Jacobs, Paul&Joe, Dsquared2, K. Karl Lagerfeld , See by Chloé en yeni koleksiyonlarını, Beymen Blender sizin için karıştırıyor. Bırakın Beymen Blender markaları sihirli bir dokunuş ile sizi baştan aşağı tasarım harikasına dönüştürsün.

Dipnot: Beymen Blender’ın yeni koleksiyon çekimlerini ünlü moda fotoğrafçısı Koray Birand üstlenmiş. Siz de Beymen Blender’ın backstageinde neler olup bitmiş diye merak ediyorsanız www.koraybirandblog.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder